Acties

REINTKE RIJOPLEIDINGEN WAARDEBON

Reintke rijopleidingen waardebon is een origineel cadeau waar iemand echt iets aan heeft! Geef een waardebon voor een autorijles, motorrijles, motorkleding, theorieles of aanhangerrijles.

Wat is er leuker dan iemand verrassen met een waardebon – vrij te besteden – bij Reintke rijopleidingen.

Tip:

Reintke rijopleidingen waardebon is leuk om iemand mee te verrassen op zijn of haar verjaardag. Om de verrassing compleet te maken, kan je bij ons ook een afspraak maken met de instructeur, zodat wij de jarige op zijn of haar verjaardag ophalen voor een proefles!

Voorwaarden waardebon:

  • De waarde van de waardebon dient in één keer uitgegeven te worden.
  • De waardebon kan niet ingewisseld worden voor contant geld.
  • De waardebon heeft geen verloopdatum.
  • Ook te besteden in onze DAMEN motorkleding shop

 Damen Motorkleding Stadskanaal

Ook voor Uw motorkleding bent U bij ons op het juiste adres.

Sinds Maart 2023 zijn wij officieel dealer van Damen motorkleding.

Damen is een Nederlands familie bedrijf uit Breda dat zich toelegt op het produceren van kwalitatief hoogwaardige kleding voor de veeleisende tour en circuit rijder.

In onze winkel in ons pand aan de Veenstraat 26 hebben wij een collectie textiele kleding speciaal voor de toerrijder, deze textiele kleding kenmerkt zich door mooie frisse kleuren, een uitstekende pasvorm en een goede prijs kwaliteit verhouding. Tevens hebben we een collectie leren motor handschoenen, van luchtig in de zomer tot warm in de winter.

Voor de motorrijder die niet lekker in confectie maten past of een pak wil hebben dat echt goed zit, is er de mogelijkheid om een pak op maat te laten maken, zowel qua maat als kleur.

Voor dit aanmeten  kan U bij ons terecht in Stadskanaal, wel graag even een afspraak maken zodat we alle tijd voor U hebben. 

Onze winkel is open op vrijdagmiddag van 1300 tot 1700 en zaterdag van 0900 tot 1700 uur. Buiten deze tijden bezoek op afspraak, ook in de avonden.

Tot ziens in onze winkel waar wij zeggen, geen volumes maar aandacht en kwaliteit.

Benieuwd hoeveel lessen u nodig heeft om uw rijbewijs te halen?

PROEFLES AANVRAGEN