Autorijles

logo

Haal je autorijbewijs bij Reintke rijopleidingen Stadskanaal.Wij staan garant voor een leuke, leerzame en veilige rijopleiding.

Motorrijles

logo

Wil jij ook kunnen rondrijden op een motor? Maar twijfel je nog of een motorrijbewijs iets voor jou is? Meld je aan voor een proefles motorrijden!

Rijles aanhanger

logo

Wil jij in één dag met een aanhanger achter de auto rijden? Meld je aan voor onze dagcursus en haal in één dag je BE rijbewijs.

Reintke Rijopleidingen Stadskanaal

Kom je uit de regio en wil je op een leuke, leerzame maar ook professionele manier je rijbewijs halen dan ben je bij ons, Reintke Rijopleidingen op de juiste weg.
Wij begeleiden je van A tot Z met het behalen van je rijbewijs. Dit doen we in een tempo wat bij jouw persoonlijke leerstijl past.

Gediplomeerd en gecertificeerd

Harm jan en Ineke zijn beide gediplomeerd rijinstructeur, tevens leiden zij op volgens het RIS systeem ( rijopleiding in stappen) en het “nieuwe” rijden.
Harm Jan en Ineke zijn naast het reguliere lesgeven ook nog gecertificeerd voor het geven van rijlessen aan mensen met Autisme, ADHD en aanverwante problematiek.


Benieuwd hoeveel lessen u nodig heeft om uw rijbewijs te halen?

PROEFLES AANVRAGEN