wie zijn wij

De auto rijlessen worden gegeven in moderne, goed onderhouden Ford van het  type Puma welke voorzien zijn van de nieuwste snufjes op het gebied van autotechniek.

De motor rijlessen worden gegeven op een Honda CB 650 F waarbij de instructeur les geeft vanaf de motor tijden de AVD lessen.
Een les van 60 minuten IS ook 60 minuten
Bij afname pakket, proefles gratis daarna kennismakingsgesprek bij je thuis.


Gediplomeerd en gecertificeerd

Harm jan, Ineke en Sander zijn alle drie gediplomeerd rijinstructeur, tevens leiden zij op volgens het RIS systeem ( rijopleiding in stappen) en het “nieuwe” rijden.
Alle drie zijn naast het reguliere lesgeven ook nog gecertificeerd voor het geven van rijlessen aan mensen met Autisme, ADHD en aanverwante problematiek.


Ook rijles voor mensen met Autisme en ADHD

Harm Jan, Ineke en Sander hebben inzicht in de meest voorkomende struikelblokken en valkuilen voor mensen met autisme en ADHD. Ze herkennen de signalen van overbelasting, overprikkeling, impulsiviteit, hyperactiviteit en concentratieverlies, als geen ander. Hierdoor kan er adequaat gereageerd worden op voorkomende problemen tijdens de rijles. Harm Jan,  Ineke en Sander zullen uw kind met zorg lesgeven en ook structuur, routines en handvaten aanreiken waarmee uw kind uit de voeten kan. U kunt uw kind dus met een gerust hart rijles laten volgen bij Reintke Rijopleidingen uit Stadskanaal. Wilt u eerst graag eens van gedachten wisselen in een persoonlijk gesprek? Dan kunnen we samen kijken wat het beste past bij u of uw kind. Bel of mail ons om een vrijblijvend gesprek in te plannen.


Benieuwd hoeveel lessen u nodig heeft om uw rijbewijs te halen?

PROEFLES AANVRAGEN